Адвентура е-Магазин

През последните няколко месеца, когато дните са студени, а каранията по-редки, решихме да създадем още един инструмент, който да ви помогне да планирате по-добре вашите преходи в планината. Виртуалният е-магазин на Адвентура предлага това, което ви е необходимо по време на вашите епични карания.

Идеята на е-магазина е да предложи продукти, които да ви бъдат полезни в планината и които са специално избрани за многодневни преходи с велосипед. Към момента основният акцент пада върху принадлежностите за къмпингуване, както и върху проверени в много карания и доказали се като надеждни вело компоненти.

Когато прекарвате повече време в планината и искате да сте наистина близо до нея, вие се нуждаете от качествени условия за живот – стабилен подслон, вкусна храна и чиста вода. Тъй като всичко това трудно се съчетава с комфорта при каране, се постарахме да подберем продукти, които са с минимално тегло и високо качество, за да можете да поберете всичко необходимо във вашата раница. Стоките, които предлагаме, са на водещи марки в тази област – MSR, SealLine, Platypus, Therm-a-Rest, Husky, Ferrino, Petzl и други.

В категориите, посветени на самите велосипеди, желаем да ви предложим нещо по-различно от всичко онова, което можете да намерите в магазина до вас. Представени са всички продукти на On-One, които са все още нови на българския пазар. Очаквайте още интересни продукти в тази категория.

Задължително в раницата трябва да носите няколко неща, дори и за най-кратките преходи – карта, инструменти, резервни части и разбира се – планинска застраховка. Предлагаме всичко това, като тепърва ще допълваме категорията с още продукти и с всичко необходимо, за да оцелеете, когато планът тотално се обърка.

Като допълнение към дейностите, които извършва Адвентура, електронният магазин следва нашата цел да създаваме по-добри условия за велосипеден туризъм и да популяризираме планинското колоездене като цяло. Водени от желанието да направим каранията по-приятни и сигурни, се надяваме, че магазина ще ви бъде полезен. Приятно пазаруване.

Посетете ни на http://shop.adventura.bg