Дигитални карти

Какво представляват дигиталните карти на Адвентура?

Услугите, които предоставят Google, могат да се използват на революционно ниво в много области, като една от най-важните е картографското и географско представяне на различни видове информация. Нашият екип разработва различни картографски продукти базирани на платформите на Google, които се отличават с огромното си разнообразие и функционалност. Ние създадохме и няколко вида симулатори за планинско колоездене, които дават уникален нов поглед, както върху самия спорт от любителска гледна точка, така и върху цялостната концепция за планиране и провеждане на велосипедни състезания. Повече за тях може да научите в раздела „Дигитални симулации”.

Важно е да се отбележи, че платформата на Google e безплатна и клиентите в никакъв случай не плащат за нея. Заплаща се изграждането, потребителското оформяне, вграждането на различни функционалности в дигиталните карти, както и поддръжката на самите карти. По тази причина нашият екип не носи отговорност за сривове в системата на Google (нещо, което не ни е известно да се е случвало).

Какви са елементите на една дигитална карта?

Както е известно, в дигитален вид обектите от реалния свят се представят в три основни форми – точки, линии (изградени от точки) и полигони (изградени от линии). На виртуалните карти, които предлагаме, можем да приложим множество визуални ефекти свързани със символизацията на обектите – те могат да бъдат представени със стандартни картографски символи, със специални икони или дори с икони базирани на реални фотографии. Всички обекти могат да носят определена атрибутивна информация, която се изобразява в балони и може да бъде оформена по критерии на клиента.