Байк за Чепън 2013

Организаторите на Зелени днимагазини СТЕНАТАБААТ – Българска асоциация за алтернативен туризъм, RAM BikesАдвентураБългарска фондация БиоразнообразиеСдружение за дива природа „Балкани”, Велоеволюция и сп. 360° ви канят на БАЙК ЗА ЧЕПЪН 2013

Празник на Чепън планина и среща на активните хора със зелено мислене

Седмица преди официалното откриване на фестивала за отговорен начин на живот “Зелени дни”, магазини СТЕНАТА, БААТ и партньори организират за втора поредна година “Байк за Чепън”. Байк за Чепън 2013 не е просто вело състезание!

Байк за Чепън 2013 е и своеобразна подготовка за Деня на Земята на 22 април и среща на активните хора със зелено прогресивно мислене, любители и приятели на планината.Датата на събитието е 21 април (неделя) – един чудесен повод да посетите Чепън планина, едно малко известно, но много красиво и близко до София място. Мястото на срещата е Център за влажни зони „Драгоманско блато”, а началният час е 9:30 сутринта.

Паралелно със състезанието, за гостите ни сме предвидили различни забавления, лекции, работилници, предизвикателства и игри. Повече за програмата на събитието можете да видите в официалната страница на Зелени Дни.