Здравейте, ние сме Адвентура!

Здравейте, ние сме Адвентура!

Ние сме група от велосипедисти и хора, обичащи планините, които повече от 10 години се занимават с планинско колоездене (мтб). МТБ-то за нас е повече от спорт – то е начин на мислене и лайф стайл. Предлагаме различни услуги, които са свързани с любимата ни дейност – от маркиране на веломаршрути и велоалеи, през организиране на велосъбития и състезания и стигнете до консултиране в тази сфера при разработката на по-цялостни концепции.

Екипът ни се състои от млади и ентусиазирани хора, занимаващи се от години с туризъм и планинско колоездене, които желаят да работят за развитието му на територията на България. Професиите на хората от екипа са пряко или косвено свързани с дейностите, които предлагаме. Това допринася за високото качество на предоставяните услуги. Проучването, категоризацията и маркирането на велосипедни маршрути се извършва съгласно приетите стандарти в България, като черпим опит от други инициативи в страната и чужбина свързани с развитието на велосипедния туризъм.

В нашия уебсайт, в секцията „Маршрути„, можете да намерите трасетата, които ние сме правили. Всички те са свободни за преглед и използване (лицензирани са под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 лиценз). Причината за това е, че вярваме, че информацията между хората, които карат МТБ трябва да се споделя, за да можем всички да се наслаждаваме на любимия ни спорт и красотата на българските планини и природа.

В секцията „Събития“ може да откриете в кои мероприятия сме участвали като организатори или консултати. Целта ни е всяко такова събитие да има отделен, свой подсайт, където да има детайлна информация за него.

Ами това е накратко нашето начало и началото на нашия уебсайт. Още веднъж – добре дошли в Adventura.bg!